Dinsdag 20 november 2018 om 19:30 gingen de deuren open voor de verkoping. Vele amateurs waren druk  bezig met het uitstallen van de te koop aangeboden waren. Of gaven tekst en uitleg over deze spullen. Er was meer aanbod, dan andere jaren. De reden hiervoor is niet helemaal bekend. Dit geeft de kopers alleen meer mogelijkheden om leuke spullen aan te schaffen. Echter dit gaf een uitdaging voor de veilingmeester om alles verkocht te krijgen voor het einde van de avond.

Veilingmeester

De veilingmeester voor de avond was Huib PA3DSJ, Ralf PA7RLF hielp hem daarbij. Dit duo, heeft het merendeel van de aangeleverde spullen weten te verkopen. En is aan het einde met de nieuwe eigenaar vertrokken naar diens shack.
Tijdens deze verkoping, zijn ook spullen verkocht uit 2 nalatenschappen, namelijk Gerard  PA3AHM SK en Bob PA1VCC SK. Niet alles is verkocht. Er wordt naar een passende oplossing gezocht, om de spullen alsnog te verkopen.

Van alle verkochte spullen is 10% van de opbrengst naar de afdelingskas gegaan. Maar er mocht natuurlijk ook gekozen worden, dat de gehele opbrengst naar de afdelingskas gaat.

Aan het einde van de avond waren toch de meeste spullen van eigenaar veranderd en gingen naar een nieuwe shack. De spullen die helaas niet verkocht werden. Zijn weer mee terug gegaan met de eigenaar. Mede ook, omdat er geen ruimte is om spullen op te slaan, in de kantine van de volkstuinen, waar wij een plekje hebben en iedere 1e en 3e dinsdag van de maand aanwezig mogen zijn.

Door de inspanningen van onderstaande amateurs is het een geslaagde avond geworden:

  • Huib PA3DSJ (veilingmeester)
  • Ralf PA7RLF (assistent veilingmeester)
  • Fred PA0VHP (penningmeester)
  • Jan PA7PTT (assistent penningmeester)

Gedurende de verkoping zijn er foto’s gemaakt deze zijn hier onder te zien. Deze geven een indruk van de sfeer en de  (bijna) verkochte spullen.