A42 Voorne-Putten en omstreken organiseerd een voorjaarsverkoping

voorjaarsverkoping in het afdelingsgebouw A42, Achterdorp 1 te HellevoetssluisOp donderdag 17 mei a.s. is er de “ Voorjaarsverkoping ” van de VERON Afdeling 42.

In afwijking tot voorgaande verkopingen, stelt het Bestuur van de Afdeling voor om voorafgaande aan deze verkoping, uw radio gerelateerde materiaal ten toon te stellen.

 

Aanbieden

Op maandag 30 april, maandag 7 mei en maandag 14 mei, word je tussen 20.15 uur en 21.30 uur in de gelegenheid gesteld, onder schriftelijke vermelding van eigenaar en technische toelichting, je materiaal aan te bieden, welke in overleg met jou “tentoon” wordt gesteld.

Tevens ben je als lid, onder genot van ambachtelijk gezette koffie of een drankje, in de gelegenheid die datums al kennis te nemen van de aan te bieden materialen.

Verkoping

Op donderdagavond 17 mei, vindt dan de daadwerkelijke voorjaarsverkoping plaats vanaf 20.00 uur. Tot die dag zul je per e-mail regelmatig op de hoogte worden gehouden van de reeds ingebrachte stukken en eventuele vraagprijs. Misschien vergezeld van een plaatje. Dat maakt de komst naar de verkoping nog aantrekkelijker. Maar er mag tot het begin van de verkoping nog niets worden verkocht!

Op die datum, is het gebouw vanaf 19:00 uur open om nagekomen en aan te bieden materialen in ontvangst te nemen.

Ter informatie:

Op de maandagavond vindt in ons Afdelingsgebouw tussen 18.30 uur en 20.00 uur de Morse-cursus plaats. Het gebouw is dan al vanaf circa 18.15 uur open, echter voor alleen de “cursisten”.

Namens Hans PA3GXB, onze afslager,
van Ruud PE1HWN, secretaris VERON A42, Voorne-Putten en omstreken