Gouden Speld voor PH7GIS Jeffrey

De Algemene Ledenvergadering van de afdeling A59 Nieuwe Waterweg, werd dit jaar bijgewoond door een lid van het VERON Hoofdbestuur, te weten, PA1CW Theo.

Naast het bijwonen van deze vergadering, kwam Theo ook één en ander vertellen over het belang van vrijwilligers voor zowel de afdelingen als landelijke verenigingen, commissies van de VERON.

Theo haalde aan dat één van deze vrijwilligers een aantal jaren heel veel werk heeft verzet voor de doorontwikkeling van de landelijke en afdelings websites van de VERON.

Nietsvermoedend werd Jeffrey verrast met de mededeling, dat het hoofdbestuur van de VERON heeft besloten om hem te waarderen met de Gouden Speld en hem te bedanken voor al het werk en inzet die hij de afgelopen jaren heeft verricht.

Jeffrey heeft onlangs vanwege privé redenen besloten om zijn werkzaamheden als lid van de ICT-Commissie te stoppen.

Namens de leden van de afdeling A-59 van harte gefeliciteerd met deze fantastische beloning en uiteraard ook bedankt wat je voor de afdeling hebt gedaan tot nu toe !

Gouden Speld uitreiking door PA1CW aan PH7GIS

Ledenvergadering 2024 van A59

Beste Leden VERON afd. Nieuwe Waterweg,

Afbeelding van A59 Afdeling Nieuwe Waterweg

Het bestuur nodigt u uit voor de jaarlijkse ledenvergadering.

Deze zal worden gehouden in de kantine van de tuinders vereniging dr. Moerman Arij Koplaan 2, 3132AE te Vlaardingen.

Zaal open op dinsdag 5 maart 2024 om 19:30, Opening van de vergadering 20:00, beoogde eindtijd 22:00.

In voorgaande jaren heeft u de agenda per post ontvangen, echter gezien de grote stijging van de posttarieven, is er voor dit jaar besloten om de uitnodiging per e-mail te versturen.

Bijgevoegd als bijlage de agenda. (Er zal een beperkt aantal papieren agenda’s beschikbaar zijn op de ledenvergadering.)

De notulen van de leden vergadering, gehouden in 2023, zal een week voor de ledenvergadering op de website staan.

Tot ziens op de ledenvergadering. Namens het bestuur VERON afd. Nieuwe Waterweg

Onderstaand de notulen van de vorige vergadering.

Geen QSL Service op 20 februari 2024

Aankomende dinsdagavond is het bij afdeling Nieuwe Waterweg (A59) weer een gezellig samen zijn. Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom.

Echter, onze QSL-manager (Ralf PA7RLF) neemt een weekje verdiende rust en zal dan ook niet aanwezig zijn. Als u QSL kaarten verwacht, zult u in iets langere spanning moeten afwachten op uw kaarten.

De eerstvolgende mogelijkheid zou op dinsdagavond 5 maart zijn. Maar let op! Dit is tevens onze ledenvergadering. Hier is dan weinig ruimte om de kaarten op te halen.