Verkoping

UPDATE:
Korte samenvatting inclusief foto’s is hier te vinden.

De winter komt er weer aan, tijd dus om de shack op te ruimen. En weg te doen, wat niet of nauwelijks gebruikt wordt. Maar ook om nieuwe projecten op te starten, om daar lekker aan te De te verkopen spullen staan uitgestald. Klaar om verkocht te worden.knutselen gedurende de winter. Maar waar laat je alle spullen die je niet meer kunt of wilt gebruiken? Immers weggooien is zonde! Dan kun je ze beter verkopen.

Verkoping

Afdeling Nieuwe Waterweg (A59) organiseert op dinsdag 20 november 2018 vanaf 19:30 uur een verkoping. Hier kun je je spullen verkopen. Maar als je iets leuks tegen komt uiteraard ook kopen. Een klein percentage (10%) van de opbrengst komt ten goede aan de afdeling.

De afdeling heeft uit een nalatenschap wat apparatuur ontvangen, dit zal tijdens deze verkoping ook verkocht worden. Onder de apparatuur is onder andere een Yeasu FT-857 en FT-897. Een Diamond 3000 voeding en een 2m Yaesu vx-170 portofoon. Alle apparatuur uit de nalatenschap zal verkocht worden. Echter hiervoor is een minimum prijs bepaald. Daaronder wordt het niet verkocht. Deze minimum prijzen zullen kenbaar gemaakt worden voor aanvang van de verkoping.

Alles wat men aan wil bieden is welkom.
MAAR let wel op!!!
Aangezien we geen ruimte hebben voor opslag. Dient alles wat niet verkocht wordt, weer mee terug naar huis genomen te worden.